Magyar leiras:

Rekviem egy álomárt /amerikai filmdráma, 2000., 100 perc/
Rendező: Darren Aronofsky, író: Hubert Selby Jr., zeneszerző: Clint Mansell, operatőr: Matthew Libatique. Főszereplők: Ellen Burstyn – Sara Goldfarb, Jared Leto – Harry Goldfarb, Jennifer Connelly – Marion Silver.

Harry (Jared Leto) barátjával, Tyrone-nal (Marlon Wayans) és szerelmével, Marionnal (Jennifer Connelly) tölti idejét. Mindhárman heroinfüggők, életüket a kábítószer határozza meg. Harry egyetlen pénzszerzési lehetősége, hogy rendszeresen eladja anyja tévéjét, akinek a tévénézés élete egyetlen értelme. A pénz heroinra kell, a tévé pedig azért jó üzlet, mert Harry anyja úgyis mindig visszavásárolja. Harry édesanyja, Sara egy más világról álmodik. Mindent megtesz azért, hogy bekerülhessen kedvenc tévéshow-jába. Úgy érzi, ezt egyetlen úton érheti el, ha lefogy, és így fel tudja venni a “piros ruhát. Fanatikus fogyókúrába kezd, egy gyógyszer segítségével, melynek hatásait még nem ismeri…

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának Filmklubja. Ez az alkalom egyben a sorozat születésnapja is,  ezért mindenkit pattogatott kukoricával és teával várunk.
Menetrend: Filmvetítés: 18:45-20:45

Kötetlen beszélgetés a Vágatlan verzió tagjaival 21 órától.