Engedélyek beállítása

A hatékony navigáció és bizonyos funkciók működésének érdekében sütiket használunk. Az alábbiakban az egyes kategóriák alatt részletes információkat talál minden sütiről.

A "Szükséges" kategóriába sorolt sütiket a böngésző tárolja, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek a webhely alapvető funkcióihoz. ... 

Mindig aktív

A szükséges sütik döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.

Nincs megjeleníthető cookie.

A funkcionális sütik segítenek bizonyos funkciók végrehajtásában, például a weboldal tartalmának megosztásában a közösségi média platformokon, visszajelzések gyűjtésében és más, harmadik féltől származó funkciókban.

Nincs megjeleníthető cookie.

Analitikai sütiket használnak annak megértésére, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba a weboldallal. Ezek a cookie-k segítséget nyújtanak a látogatók számáról, a visszafordulási arányról, a forgalmi forrásról stb.

Nincs megjeleníthető cookie.

A teljesítmény-sütiket a weboldal kulcsfontosságú teljesítménymutatóinak megértésére és elemzésére használják, amelyek hozzájárulnak a látogatók jobb felhasználói élményének biztosításához.

Nincs megjeleníthető cookie.

A hirdetési sütiket arra használják, hogy a látogatókat személyre szabott hirdetésekkel juttassák el a korábban meglátogatott oldalak alapján, és elemezzék a hirdetési kampány hatékonyságát.

Nincs megjeleníthető cookie.

Magyar leiras:

A kadarka Kis-Ázsiából származik, hazánkba valószínűleg a törökök elől menekülő szerbek közvetítésével jutott, de olyan régóta itt van már velünk, és olyan fontos nekünk, hogy ízig-vérig magyarnak tekintjük. A borászok azt mondják, makrancos a végtelenségig, ahol nem érzi jól magát, ott silány bort ad, de ahol szeret lenni, ott csodákra képes. 
Íme a borsor:
Tóth Ferenc Pincészet: Kadarka siller 2018.
Eszterbauer Borászat: Nagyapám 2017.
Maurer Oszkár: Szerémi Krisztus 2017.
Sauska Pincészet: Kadarka 2015.
Posta Borház: Kadarka 2017.
Sziegl Pince: Kolostor-domb Kadarka 2017.
Thummerer Pince: Grand Superior Kadarka 2015.
Vesztergombi Pince: Nagy Kadarka 2017.
Láng Pincészet: Bíborkadarka

A kóstolót Szabó Edit, a Borsmenta főszerkesztője és Bernáth-Ulcz Adél szőlész-borász szakmérnök vezeti.

Regisztráció: borsmenta.edit(kukac)gmail.com