Kóstoltak már húszéves bort? Ha nem, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom. Öt borvidék kilenc hárslevelű-borával készülünk erre az estére, lesz közöttük friss és fiatal, tartályos és hordós, száraz és édes.
Íme a borsor:
Kősziklás Borászat: Hárslevelű (reduktív) 2018 – Neszmély
Csernyik Pince: Hárslevelű 2017 – Mátra
Sanzon Tokaj: Hárslevelű, Rány-dűlő 2017 – Tokaj
Kern Szőlőbirtok: Hárslevelű 2015 – Tokaj
Bardon Borászat: Hárslevelű 2015 (félszáraz) – Tokaj
Bolyki Pince: Meta Téma 2013 (félédes) – Eger
Dubicz Borászat: Fríz Hárslevelű 2008 (félszáraz) – Mátra
Polgár Pincészet: Hárslevelű 1999!!! (száraz) – Villány
Polgár Pincészet: Aranyhárs 2012 (édes) – Villány
A kóstolót Szabó Edit, a Borsmenta főszerkesztője és Bernáth-Ulcz Adél szőlész-borász szakmérnök vezeti.
Regisztráció: borsmenta.edit(kukac)gmail.com